با مصرف ارده کنجد قهوه ای صاحب فرزندان دوقلو شوید!

سه بهترین راه برای مصرف ارده کنجد قهوه ای که خام نیستند
به دلیل طعم و خواص تغذیه ای که دارد کاربردهای بیشتری در آشپزخانه ما دارد.

چند دهه پیش فقط «آن تکه‌های نان همبرگر» بود. در حال حاضر کنجد جای خود را در آشپزخانه به دست آورده است.

و نه تنها به عنوان یک عنصر تزئینی یا برای دادن یک لمس عجیب و غریب. کنجد (Sesamum indicum) یا کنجد دانه گیاهی است بومی هند و آفریقا. کوچک، به طول 2 تا 4 میلی متر، صاف، به رنگ سفید مایل به کرم تا سیاه و بسیار چرب است.

می توانید کنجد برشته شده یا برشته نشده را وارد کنید.

در حالت اول، طعم ملایم‌تری دارند و بافتی نسبتاً ترد دارند که یادآور دانه‌های کدو تنبل تازه است.

ارده کنجد

پس از برشته شدن، طعم آن بیشتر می شود، با نقطه ای که یادآور دانه های آفتابگردان و گردو است. علاوه بر این، آنها بسیار ترد تر هستند.

دانه کنجد در اواسط مرداد کاشته می شود و بین دسامبر و ژانویه برداشت می شود، اگرچه می تواند تا نیمه اول ژوئن ادامه یابد.

از آنجایی که آنها به راحتی نگهداری می شوند، می توانید آنها را در طول سال پیدا کنید.

در دانه ها، روغن یا رب
رایج ترین راه برای یافتن کنجد به صورت دانه های کامل است. اگر می خواهید آنها را روی نان یا کراکر برشته کنید، آنها را خام بخرید. برعکس، اگر قصد دارید آن‌ها را به بستنی یا سالاد اضافه کنید، بهترین گزینه نان تست است، زیرا طعم بیشتری به آن می‌دهند. و چرا این وسواس در کباب کردن آنها وجود دارد؟

زیرا اینگونه مواد مغذی آن بهتر هضم می شود، به شرطی که کباب سبکی باشد که چربی آن را تغییر ندهد. راه دیگر برای بهینه سازی جذب آنها، فعال کردن آنها از طریق خیساندن به طوری که جوانه بزنند یا مستقیماً با آسیاب کردن آنها است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.