مصرف بیش از حد نخود برای کمر درد ضرر دارد!

روزی روزگاری نخود فرنگی و غذاهای مختلف از آن بخشی جدایی ناپذیر از هر وعده غذایی بود، اما اکنون بسیاری از مردم ترجیح می دهند آن را فقط به صورت کنسرو شده بخرند و جای نخود خشک را غلات ساده و آشنا – برنج، گندم سیاه، می گیرند.

بلغور جو دوسر آنهایی که ویلا دارند خوش شانس ترند: هر تابستان از نخود سبز تازه نیز لذت می برند.

این هفته، باشگاه REDMOND متوجه شد که چه کسی اولین کسی بود که شروع به کنسرو کردن نخود کرد، چگونه آنها را انتخاب کرد و چه چیزی از آنها پخت.

نخود برای کمر درد گیاهی از خانواده حبوبات است. نزدیکترین خویشاوندان آن لوبیا، سویا، عدس هستند.

آنها با این واقعیت متحد می شوند که همه آنها در غلاف می رسند. آثار نخودفرنگی هنوز در محوطه های عصر حجر یافت می شود.

به گفته دانشمندان، نخود فرنگی یک محصول وحشی در نقاط مختلف جهان بود و مردم به تدریج آن را اهلی کردند.

نخود برای کمر درد

ذکر نخود فرنگی در کتاب مقدس، در آثار مختلف یونانی و رومی یافت می شود. قبل از دوران ما، نخود فرنگی یک محصول مهم باغی بود و در قرون وسطی، آنها به یکی از غذاهای اصلی در خانواده های معمولی تبدیل شدند، زیرا ارزان تر بودند، برای مدت طولانی ذخیره می شدند و غذاهای حاصل از آن دلچسب و مغذی بودند.

برای مدت طولانی، نخود فرنگی فقط به صورت خشک مصرف می شد، غذاهای نخود تازه کمیاب بود و به عنوان یک لذت خوراکی در نظر گرفته می شد.

پیشگامان تهیه نخود سبز ایتالیایی ها بودند. در فرانسه، پادشاه خورشید، لویی چهاردهم، زمانی که یکی از سرآشپزهایش دستور پخت نخود سبز را از ایتالیا آورد، این مد را برای او معرفی کرد.

پادشاه از غذای جدید قدردانی کرد و نخود فرنگی با بیکن سرخ شده جای محکمی روی میز سلطنتی گرفت.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.